S:t Martins stall

S:t Martins stall är församlingsgården som ligger väster om Solna kyrka.
Det är de gamla kyrkstallarna som gjorts om. Sitt namn har det efter S:t Martin, biskop av Tours i Frankrike på 300-talet, för sin barmhärtighets skull vida populär som helgon under medeltiden. S:t Martin är sedan medeltiden skyddshelgon för Solna kyrka.
S:t Martins stall används till församlingens sammankomster. Det hyrs också ut, i första hand till dem som är tillhöriga Solna församling.
ADRESS: Prostvägen 17
FÖR UTHYRNING

Det finns fullt utrustat kök. Lokalen är handikappanpassad.
Lokalen uthyres i första hand till församlingsbor. Till begravningskaffe kan även andra hyra, vid begravning i Solna kyrka eller St Martins kapell.
Vid avbokning senare än åtta kalenderdagar före bokad tid uttas en avgift på 300 kr.
Vid dop av solnabo i Svenska kyrkans ordning lånar vi ut lokalen utan kostnad de två första timmarna därefter debiteras man normal timhyra. Vi hyr inte ut till student – födelsedags eller barnkalas.
BOKNING: Kontakta församlingsexpeditionen tel 546 646 00 telefontid mån-tors 10-12, 13.30-14.30 fre 10-12.

Visning i samband med bokning görs via:
Lydia Lindmark
Telefon: 08-546 646 76