Organist 100%

Förrättningsmusik i Solna församling

Organist 100% i Solna församling
med huvudsaklig placering i Hagalunds kyrka

Solna församling är en stor och livaktig församling precis granne med Stockholms innerstad.
I församlingen finns fyra kyrkor; Solna kyrka, Hagalunds kyrka, Råsunda kyrka och Bergshamra kyrka.
Nu söker vi en ny organist med huvudplacering i Hagalunds kyrka. Här vill vi att du tar aktiv del i att utveckla musiken både på huvudgudstjänsterna varje söndag och de musikgudstjänster (Lördagsmusiken) som anordnas en gång per månad under terminerna. Körerna är en viktig del av din tjänstgöring. Hagalunds kyrka har idag en viss diakonal inriktning och här ser vi gärna musikaliska idéer i samarbete med våra diakoner. Vi söker dig som har en god förankring i kyrkomusiken och en gedigen utbildning i form av organistexamen eller likvärdig examen.

Tjänsteinnehåll:
– Helgtjänstgöring 3 söndagar av fyra och två lördagar av fyra
– Kyrkliga handlingar i form av dop, vigslar och begravningar
– För närvarande två vuxenkörer
– Ansvar för ”Lördagsmusiken” en lördag i månaden i Hagalunds kyrka
– Planeringsmöten och andra typer av möten som berör verksamheten
– Visst samarbete med de övriga musikerna i församlingen

Provspelning kommer att ske i samband med intervju.
Välkommen med din ansökan senast onsdagen den 31a maj.
Tillträde 1 nov eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
För ytterligare information kontakta musiksamordnare Jörgen Lindström 08-54664638, jorgen.lindstrom@svenskakyrkan.se eller vik. kyrkoherde Anders Isacsson 08-54664663, anders.isacsson@svenskakyrkan.se
Facklig företrädare Per Rönnblom

← Tillbaka